Quiver – Artırılmış Gerçeklik

Quiver – Artırılmış Gerçeklik

Artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan web 2.0 aracımız Quiver ile özellikler küçük yaş öğrencilerin 3. Boyut kavramını geliştirmek için kullanılabilir. Quiver kullanmak için üye olmanıza gerek yoktur. Quiver sisteminin web sitesindeki ücretsiz etkileşimli materyalimizi indirip telefon veya tabletimize yükleyeceğimiz uygulamayla materyalimizi gözlemlememiz yeterlidir.

Akıllı telefon veya tabletinizin ekranında materyalinizde ki karakterin canlandığını hatta sizden gelen etkilere tepki verdiğini göreceksiniz. Quiver sisteminde indirebileceğiniz yüklü materyaller renksizdir. Yani indirip Quiver uygulamasıyla kullanacağınız materyallerle önce boyama çalışması yapıp daha sonra Quiver uygulamasıyla etkileşimli hale getirirseniz, siz materyali hangi renge boyadıysanız canlanan karakterde sizin boyadığınız renkte canlanacaktır.

Quiver Web 2.0 Aracının Eğitimde Nasıl Kullanılır?
Quiver sisteminin indirdiğiniz boyama kağıtları ile öğrencilerinizle boyama etkinliği gerçekleştirebilirsiniz. Daha sonra akıllı telefonunuza veya tabletinize yüklemiş olduğunuz Quiver uygulamasıyla öğrencilerinize uzun süre unutmayacağı eğlenceli dakikalar yaşatabilirsiniz. Ayrıca yaşlarından dolayı anlamakta zorluk çektikleri 3. Boyut kavramını kolayca anlamalarını sağlayabilirsiniz.

Quiver çalış kağıtlarını web sitemizde “Etkinlik Dosyalarını İndirmek için Tıklayınız.” bölümünden indirip çıktı alıp kullanabilirsiniz.

İsterseniz de quiver’in internet sitesinden indirebilirsiniz; 

Coloring Packs

Yazar hakkında

Orhan Gazi DEMİRCİ administrator

1984 Samsun doğumluyum. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilgisayar öğretmenliği 2007 Mezunuyum. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Fatih Projesi eğitmenliği görevinde bulunmaktayım. KodlaBafra yürütücülüğü 2017 yılından beri yürütmekteyim. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Bir cevap yazın